Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

A Pomázi Hétszínvirág Óvoda-Bölcsőde intézményei, adatai

Az intézmény OM azonosítója: 202822

Az intézmény vezetőjének neve: Bojer Mónika
Vezetőhelyettes neve:
Gál Enikő
Óvodatitkárok: 
Nagyné Lakatos Katalin, Podmaniczki Tímea
Elérhetőségük: Hétszínvirág Óvoda 8.00-16.00 óráig.
E-mail cím:
iroda@hetszinvirag.pomaz.hu
intezmenyvezeto@hetszinvirag.pomaz.hu
intezmenyvezetohelyettes@hetszinvirag.pomaz.hu
Nyitvatartás:
H - P: 6.00-18.00
Rólunk
Adószám: 16935523-2-13

Bemutatkozás

Pomáz Város településszerkezetileg Budapesttől néhány kilométerre, a Pilis hegység kapujában fekvő közel 20 000 ezer lakossággal bíró település. Kirándulások központi találkozó helye.
Közlekedés szempontjából kitűnő a megközelíthetősége. Egyrészt a HÉV járatai, másrészt a 11-es főút és a Megyeri Híd nyújt segítséget a mindennapi közlekedés lebonyolításában. Sajnos az öt évvel ezelőtti város túlzsúfolt lett. Nagyon sok család gondolta úgy, hogy a vidéki életet választja, zöld övezetben, ami teljesen elfogadható, csakhogy a megnövekedett lakosság szám az utak túlzsúfoltságát eredményezte. Így reggelente és délután hosszú sorokban várakoznak az autósok, hogy eljuthassanak céljukhoz.
A város által fenntartott Pomázi Hétszínvirág Óvoda – Bölcsőde intézményébe öt óvoda és egy bölcsőde tartozik. A fenntartó 2011-ben vonta egy vezetés alá az öt óvodát, majd 2012-ben a bölcsőde is átszervezésre került a nevelési intézmények mellé. Óvodáinkban 22 óvodai csoport, a bölcsődében 7 csoport működik, ebből 1 speciális csoport, mely 6 főt tud fogadni.