Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Mesevár Tagóvoda

Bemutatkozás

A Mesevár Óvoda a legújabb épületünk, melyet 2017. szeptember 1-jén vehettek birtokba a gyermekek és a kollégák. Néhány évet konténer épületben működtek, de egy lehetőség révén a város egy új óvoda építésére kapott engedélyt.
Új épület révén minden új, tágas szobák, tágas előtér, tágas folyosók, öltözők, kiszolgáló helyiségek és természetesen tornaszoba, mely maximálisan felszerelve játékokkal. Korszerű nevelői szoba, vezetői iroda, fejlesztő szoba áll az itt dolgozók részére. Nagyon ideálisak a körülmények.
Az óvoda hat csoportot tud ellátni, ebből jelenleg négy csoport működik: csiga, süni, zsiráf, és a szitakötő. Ebben az óvodában körzeten kívüli gyermekek is járnak, abból adódóan, hogy azok a gyermekek, akik nem kerülhettek be a körzetes óvodába, ide lettek irányítva.
Az óvoda udvara tágas, füves, tele udvari játékokkal. Az elültetett fák még nem adnak árnyékot, így a homokozók fölé árnyékolókat szereltünk, és minden csoportnak a teraszajtaja előtt van egy kis tér, ahol hűsölhetnek a gyermekek.
Az óvodában egy karbantartó és egy takarító segíti a munkát.